NLO pokraj Žrnovnice

Dana 17.7. 2017. godine, tijekom velikog požara u Dalmaciji, snimano je mobitelom u 15:43 sati stanje požarišta Žrnovnice. Tako je nastao i ovaj snimak...
 
Snimatelj istoga nije za vrijeme snimanja primjetio ništa neobično. Naknadnim pregledom snimke, uočio je pored požara i neobične leteće objekte. Objekti se pojavljuju od početka do kraja snimke i nalikuju letom određenim NLO formacijama. Snimak je vlasništvo DUAP Polarisa, društva za ufološka i astroarheološka istraživanja, a u suradnji s Udrugom "Trag" za proučavanje svemira i njegovih utjecaja na čovjeka, pripremljen je ovaj video materijal kojim se jedan dio tih letećih objekata pokušava jasnije predočiti za daljnje istraživanje. 
 
Interes svakako izazivaju, ne samo jasno vidljivi tamni objekti koji lete u raznim pravcima, već i skupina "kugli" vidljiva pred sam kraj videa. Isto tako, vrlo je interesantno događanje s svjetlećim pojavama u samom centru požara gdje je dim najtamniji. Ovim putem pozivamo sve koji imaju slične snimke nastale tih dana, da nam se jave.
 
nlo
 
 

 

DUAP Polaris

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Udruga "Trag"
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
Kolačići vam pomažu za ugodnije pregledavanje stranice. Također služe za prikupljanje statistike.
Prihvaćam Odbijam