Zimski NLO-i Kvarnera

Ova je godina na Kvarneru počela zanimljivo. Osim neuobičajenih oluja, pojavljuju se i neuobičajeni oblaci. Koji su možda samo oblaci, ali možda ipak to nisu već se radi o velikim matičnim brodovima. 

Portal "Rijeka danas" je tako objavio 15. siječnja 2019. godine članak i fotografiju navodnog neobičnog meteorološkog fenomena/oblaka nad morem uz kojeg je jasno snimljen i NLO. Fotografiju je snimio sa svoje zgrade na Kozali -  Damir Drinković.

https://www.rijekadanas.com/vanzemaljci-na-kvarneru/?fbclid=IwAR3B2nLzoE3nxESfmRFU6jck3kQVohUypqxqPNsw_bLU_LMX39IbtGLsK98

I sama sam 28. siječnja promatrala "oblak" koji se protezao nad cijelim Krčkim mostom i djelom Krka, pravokutnog oblika, koji svakako ulazi u taj "neobičan meteorološki fenomen" i da sam imala priliku, a u to uopće ne sumnjam, snimila bih i bar jedan NLO. Taj se oblak takav, zadržao dulje od sat vremena na istom mjestu u istom obliku.

Bolje je sreće bila Višnja Biondić, koja je promatrala NLO iz  Žurkova (općina Kostrena pored Rijeke) te ga i snimila 20. siječnja u 16 sati i poslala nam ovu fotografiju:

I što reći - gledajte u nebo, izgleda da je tamo gužva.

 

Tamara Vrančić Sokač

 

Kolačići vam pomažu za ugodnije pregledavanje stranice. Također služe za prikupljanje statistike.
Prihvaćam Odbijam