Karla Turner predavanja

Obiteljska događanja koja su 1988. godine natjerala obitelj dr. Karle Turner na istraživanje fenomenologije vanzemaljskog otimanja, bio je početak. Početak rada u kojem je ta žena, što samostalno, a što u zajedničkom radu s Barbarom Bartholic iznjedrila temelj tog dijela enelologije. Otkriće paravan memorije, te svih ostalih obrazaca kontrole i načina vladanja čovjekom, najvažnije je otkriće u radu s otetima u izmjenjenom stanju svijesti.

Dosezi njezina rada tako su postali nužan alat za svakog ozbiljnog istražavača tog fenomena. Tokom života održala je niz predavanja, te objavila tri knjige ("Into the Fringe"- "Berkley Books", 1992. godine, "Taken" - "Unutar agende vanzemaljsko-čovječjih otmica" - "Kelt Works", 1994. godine, "Masquerade of Angels" - "Kelt Works", 1994. godine, koje su postale glas svih otimanih i mnoge su ljude upravo slučajevi iz njih probudili da i sami osvijeste da su slično proživjeli. Posljednju knjigu "Masquerade of Angels" pisala je u suradnji s Tedom Riceom i Barbarom Bartholic. I danas ova je knjiga svojevrsna enelološka Biblija prepuna pitanja na koje još uvijek nemamo odgovora. Tokom njezina istraživačkog rada, ometanja od strane tih entiteta nisu prestajala, bila su stalna, a posljednje bile su prijetnje ubojstvom. Obavijestili su je o tome što čine. Nije zašutjela. Na žalost, uspijeli su prijetnje i ostvariti i umrla je 10.01.1996. od raka dojke. Ipak, njezin rad živi i danas, tu je kao smjernica kojim putem nastaviti pričati i istraživati.

Ovo predavanje je čak i danas, toliko godina nakon što je održano, skup pitanja koja su i dalje i više nego nužna za ozbiljno istraživanje. Kroz njega dr. Karla Turner vrlo jasno progovara o tome kuda moramo usmjeriti pažnju, a sve kako bi se unutar teze da se vanzemljske otmice događaju isključivo s namjerom stvaranja hibridne rase, otkrila zamka. Isto tako, jasno i u potpunosti istraživački ne zaključuje, već upozorava, ističući lažnost svake komunikacije s njima. Objašnjava i stanje današnjeg čovjeka, koji je pod sveobuhvatnom kontrolom koju ne razumije, jer izmiče prostoru i vremenu koje opaža i drži ih stvarnim. Na koncu zaključuje da nam nije prijetnja nuklearno oružje, jer oružje već postoji - ono je zaborav na otmice. Njezine je poruka da se ne bojimo ničega, pa ni navodne invazije, jer se ona ionako već odvija - svakom otmicom bilo kojeg čovjeka.

Video odabrali i preveli članovi Udruge Trag


http://www.udruga-trag.hr

Kolačići vam pomažu za ugodnije pregledavanje stranice. Također služe za prikupljanje statistike.
Prihvaćam Odbijam